lauantai 21. huhtikuuta 2007Sanni, suo ajattelin kun otin kuvan
tästä pionien myynti pöydästä!!

En ostanut yhtään pionia,
mutta olen kyllä suunnitellut
että joskus vielä kokeilen
niitäkin.
Endless-summer
hortensioita oli paljon kaupan.
Onko kellään kokemusta
säilyykö ne talven yli?

Tämä kuvien asettelu samaan postaukseen on kyllä mulla vielä ihan hakusessa. En saa kuvia ollenkaan siirreltyä kuten haluaisin!! Kesäkeittiöön sopivia grillejä näissä kuvissa. Ylempi näistä olisi mahdollista rakentaa helposti itse harkoista ja päällystää koriste kivillä!!

3 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Oih ja voih mikä määrä pioneita!
Hei sul on varmaan siinä kuvan latausvaiheessa "Valitse ulkoasu"-kohdassa vasen tai oikea tai keski. Valitse siitä se ei mitään, niin sitten se antaa jotenkin siirrellä niitä...

Tollainen kesähuone ois niin ihana!

quu kirjoitti...

Onpa kesähuoneet komistuneet - joku aika sitten oli oikein buumi rakentaa millainen mökki tahansa, ja yleensä ne oli aika rumia, mutta nyt ollaan menossa oikeaan suuntaan.

Kyllä Endlessit on joillain meneet talven yli - maata astihan ne käsittääkseni paleltuu. Jos edukkaasti saat, niin kokeile. Maan PH-arvo määrää kukkien värin.

Mie valitsen siitä latausvaiheesta sen "Keskellä" kohdan, niin varmasti tulee oikein, vaikka ei nyt niin nätisti olekaan..

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Kiitti vinkeistä, se kuvien siirtely oli just se ongelma. Joo kesähuone oli ihana kyllä, mutta huomenna laitan jotain vielä ihanampaa!