maanantai 31. toukokuuta 2010

KISSAT


Perheeseemme kuuluu kaksi kissaa. Kille on mustavalkoinen maatiaiskissa, jonka tarkkaa ikää emme tiedä. Kille tuli meille 8 vuotta sitten eläinsuojeluyhdistyksen kissatalosta. Ja se oli kuin lottovoitto, sillä Kille on maailman viisain kissa!!! Kille ymmärtää puhetta ja välillä luulen että se osaa myös lukea ajatuksia. Kille on aina kiltti, myös lapsille. Pihalla Kille jaksaa kulkea perässä penkiltä penkille ja pitää seuraa. Jos lähtee lenkille, Killestä saa aina varmasti kaverin. Kaikki tutut ja naapurit pitävät Killestä ja kaikki haluaisivat sen omakseen. Kille on niin rakas meille.
Purre-kissa sensijaan on kaikin tavoin Killen vastakohta. Purre-kissa muutti meille pentuna papan navetasta 4 vuotta sitten, eikä sillä ole ollenkaan tapoja. Purre ei tottele edes sumupulloa, joten luulen ettei sillä ole aivojakaan. Sen vanhemmat ovat sisaruksia, mikä selittääkin jo paljon. Vaikka Purren käytöksessä ei ole mitään kehuttavaa, niin se on kuitenkin aika kaunis kissa. Ja kyllä Purrekin on ahkera pyydystämään hiiriä ja myyriä.


4 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Mainio juttu! Kille on ekassa kuvassa hiukkasen äreän näköinen :) Meillä on varmaan tuo Irma kanssa semmonen, että on iskä ja äiti vähän sukua. Se on aivan blondi...Ei oikeasti järjen valo paljon katseessa paista. Purre on silti suloinen. Ei se haittaa, jos raamit riittää vaik ois vähän höntti.

Kävin tänään yhdes tutus paikassa, mis oli tosi pieniä ja tosi suloisia kissoja, jotka nukkuivat kaikessa rauhassa valtavan rotikan kyljessä. Ne oli NIIIIN ihkuja!

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Kille onkin sellainen että ajaa kaikki kylän koirat ja ketutkin pois pihasta.
Välillä taas toivotaan että kettu tulisi ja hotkaisisi Purren suuhunsa, kettuja kun meillä riittää. Joo kaikki pennut on ihania.

jori kirjoitti...

Ohotanmaruunaa ja tyräkkiä. Ihania kuvia ja tunnelmia. Eikä kisumisuleissakaan moittimista ole;)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mahtavan upea kissa ;) Minulla on lähes samanlainen poikakissa joka on kohta 20 vuotta vanha. Kausalasta junaradan lähettyviltä hain pennun. Olisiko sukua ;) Pakko olla kun on niin saman näköinen ;) Hyviä vointeja kissallesi ;)