torstai 4. syyskuuta 2008

syyskukkia


Penkissä riittää onneksi vielä kukintaa. Tähän aikaan vuodesta kukkivat ovatkin aika isoja ja näyttäviä kasveja kuten punahatut, syyshohdekukat ja hortensiat. Syksyn tulo on tuonut taas lisää energiaa minuunkin, uusia suunnitelmia penkkeihin. Kasveja on siirreltävä ja uusia hankittava. Ostoslistalla on hohdekukkaa, ruusuja, ohotanmarunaa ja jättipoimulehteä mitä en omista vielä ollenkaan!!!4 kommenttia:

sariw kirjoitti...

Ai kun ihania kukkakuvia... Itse tässä suunnittelin huomenna meneväni taimitarhalle ostamaan vähän lisäystä kuupuutarhaan ja ehkä jotain muutakin kivaa, jos löytyy :)

jori kirjoitti...

Nyyh miten ihania punahatut ovatkaan ja perhoset. Onneksi sentään täällä voi käydä ihailemassa ja nyyhkyttämässä. Suuren suuri punahattukasvustomme kun jäi entiseen osoitteeseen.

Myyris kirjoitti...

Ihania kuvia taas täälä. Itse ostin myös tänä kesänä ohotanmarunaa ja voi jestas että on kaunista. Lehdistö on sen näköistä jotta kaipaa koko ajan silittelyä. :)
Jättipoimulehti on yksi suosikeistani ja sitä olen ahkerasti jakanut omalla pihallani ja ilokseni viime vuonna olivat siementäneet niin ihan pieniä vauvataimia on putkahdellut iso määrä.

Sanni kirjoitti...

Hassua! Kävin juuri hetki sitten pitkästä aikaa täällä sun blogissa ja kuin taikaiskusta sinäkin tulit vastavierailulle :)

En tiedä, miten sellaisen kasvihuoneen saisi. En haluaisi hyväksyä mitään rumaa halpamallia, mutta kai se on pakko.Chilejä teksi mieli jo kylvää, mutta missä ne sitten kasvatan, kun sitä kasvihuonetta ei ole. Käyppä Hartley botanicin sivuilla ihastelemassa malleja.

Kevät on ihan kohta!!